Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından ülkemizin yerli ve milli ilk aracı olarak üretilen TOGG’un T10X modeli Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'in en gözde turistik mekanı Ürgüp ilçesi üç güzeller mevkiinde yerli ve yabancı turistlerin ilgisi çekti.

Türkiye’nin otomobili TOGG üretildiği ilk günden itibaren gündemdeki yerini korurken Ürgüp üç güzellerde bulunan Togg Mobil Deneyim Merkezi, T10X'e rengini veren peri bacalarının toprak ve kum bejinden ilham aldığımız doğa harikası Kapadokya'da vatandaşlara tanıtıldı. 

Kapadokya'ya ziyarete gelen turist ve vatandaşlar yerli otomobilin tüm detaylarını inceledi. Vatandaşlar, Türkiye’nin yerli otomobili ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’nın merkezi olarak adlandırılan tarihi ve doğal güzelliklerin buluştuğu Ortahisar, Kapadokya'nın zirvesi Uçhisar da,  Kapadokya'nın kalbi Göreme'de ve bölgenin peribacalarıyla bezenmiş muhteşem Vadisi’nin en hâkim noktasına park edilen TOGG, sevgi seli ile karşılandı. Her yıl 4 milyonun üzerinde yerli yabancı turistin ziyaret ettiği Kapadokya'da sergilenen TOGG, yerli halk kadar yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi başardı.

#TürkiyeninRenkleri #Togg