Nevşehir’in yeni yüzü ve yeni eğitim kadrosuyla Trend Eğitim Kurumu 04 Haziran 2023 tarihinde akademik değerlendirme sınavı yapacak.

04 Haziran 2023 Pazar günü saat 10.00’da 7.sınıflar için akademik değerlendirme ve bursluluk sınavı yapacak.  Yapılacak sınavlar için online başvurular başladı.

Online başvuru için www.masterogretmen.com adresinden yapılacaktır.

Trend Eğitim Kurumları Kurucusu Mehmet ERAVCI yapmış olduğu açıklamada; ‘’Türk Milli Eğitimini ve Nevşehir’ e yeni bir eğitim kurumu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nevşehir’ in en seçkin LGS öğretmenlerinden oluşan eğitim kadrosu kaliteden ve disiplinden taviz vermeden öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için mutlu ve huzurlu çalışma ortamlarının oluşturulduğu, öğrencilerimizin bireysel gelişimlerinin takip edildiği, öğrenci koçluğu, rehberlik desteğiyle LGS’ ye en iyi şekilde hazırlanmaları için her türlü desteğin verileceği eğitimde yeni bir bakış açısıyla yeni bir eğitim modeli hedefliyoruz. Yeni kadrosu ve yeni yüzüyle kurumumuzun Nevşehir’ e ve Türk Milli Eğitimine hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi.