Yapımcı/Yönetmeni Murat Özer ve Emre Dayıoğlu'nun sunumu ve icralarıyla TRT Müzik'te ekrana gelen "Heybemdeki Türküler", bu hafta Nevşehir'deydi.

Heybemdeki Türküler TRT Müzik ekibinin Nevşehir'in Uçhisar beldesiyle, Ürgüp ilçesindeki çekimleri tamamlandı...

Ürgüp ve Uçhisar da çekimler yapan ekip, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com u ziyaret ederek bir süre görüştüler.

TRT Müzik Heybemdeki Türküler proğramının yapımcısı ve Yönetmeni Murat Özer, "Bizleri ağırlayan ve yoğun ilgi gösteren FİB Haber Merkezine ve tüm çalışma ekibine teşekkür ederiz." dedi.

Proğramın sunucusu Emre Dayıoğlu'da; "Hepinizin Dayıoğlu Emre Dayıoğlu olarak, sizleri heybeme Türküler doldurmak için geldiğim Nevşehir'den sevgi saygı ve bol müzikle selamlıyorum. Müzikle kalın, hoş kalın. Müzik, hepimizin ortak paydası." dedi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da, Anadolu kokan türkülerle, Türkü diyarlarını adım adım gezen TRT Müziğin Çelebileri gönülleri güzel insanlar Yapımcı/Yönetmeni Murat Özer ve Emre Dayıoğlu'nu FİB Haber Merkezinde ağırlamanın onuru ve mutluluğunu yaşadık. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor başarılı proğramlarının her daim takipçisi olarak saygılarımızı sunuyoruz" ifadelerinde bulundular.

Öte yandan Emre Dayıoğlu'nun sunumu ve icralarıyla TRT Müzik'te ekrana gelen "Heybemdeki Türküler" proğramı Nevşehir bölümü, ilerleyen günlerde yayına gireceği ifade edildi.

"Heybemdeki Türküler" Her Cumartesi 18.00'de TRT Müzik Kanalında Yayınlanıyor...