Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, 30'uncu kuruluş yıldönümünü kutladı. Turizm sektörü ve yüksek öğrenim kurumları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini teşvik etmek amacıyla düzenlenlenen 7'nci Bilkent Turizm Forumu, sektörün önde gelen temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde 7.’si düzenlenen Bilkent Turizm Forumu'nun Kapanış konuşmasını KAPTİD Başkanı Yakup Dinler yaptı.

Dinler yaptığı açıklamasında; 15 yıl önce mezun olduğum Bilkent Üniversitesi - Turizm ve Otel İşletmeciliği (THM) bölümünün 30. yıldönümünü kutladığı bu yıl, 6 kez düzenlendikten sonra 16 yıllık "kısa" bir ara verilen Bilkent Tourism Forum'un 7.si "Turizm 4.0 - Dijital Dönüşümün Neresindeyiz" ile geri döndü!

Bu etkinlikte KAPTİD Başkanı olarak Bilkent Öğretim Görevlisi ve Turizm Bakanlığı - Tanıtma Eski Genel Müdürü Sayın Mustafa Siyahhan ile birlikte Forum'un kapanış oturumunu gerçekleştirdik, özetledik ve kapattık. Bu etkinlikte Hocalarımla, Sınıf Arkadaşlarımla, Sektör ve Turizm Öğrencileri ile birlikte olmaktan çok keyif aldım. Bilkent Üniversitesi Öğrenci Dekanı Sayın Kamer Rodoplu ve THM Bölüm Başkanı Sayın Eda Gürel Hocam başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 8. Bilkent Tourism Forum'da görüşmek üzere..." dedi.