Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi, eğitim öğretim çalışmalarını desteklemeye yönelik gerçekleştirdiği çalışma ile ilimizdeki Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nde eğitim gören 22 öğrenciye 176 adet kitap bağışında bulundu.

Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Derya Yazar Atasever ve Başkan Yardımcısı Nuriye Arar Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Orçin'i ziyaret ederek, kitapları teslim ettiler.

Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Derya Yazar Atasever yaptığı açıklamasında; " En büyük yatırım, eğitime ve insana yapılan yatırımdır. Güçlü olmanın yolu, nitelikli eğitimden geçer. Bu düşünceyle, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi olarak 22 öğrenciye üniversite hazırlık çalışmalarına katkı sağlamak için 176 adet kitap bağışında bulunduk." dedi.

Kitap bağışını teslim alan Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Orçin, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Derya Yazar'a teşekkür ederek belgesini takdim etti.

TEŞEKKÜR BELGESİ

Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi Okulumuz öğrencilerinin üniversiteye hazırlık çalışmalarına katkı sağlamak için, 22 öğrencimize yapmış olduğunuz 176 adet üniversite hazırlık kitabı bağışınız için teşekkür ederiz.

MUHAMMET ORÇİN

Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü

Editör: Fikret Capacı