Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede bölgenin ekonomik gelişimi, yerel yönetimler ile iş dünyası arasındaki iş birliği ve ortak yürütülebilecek çalışmalar ele alındı.

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Nevşehir ve bölgenin ekonomik gelişimi, yerel yönetimler ile iş dünyası arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak gerçekleştirilebilecek çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Salaş: “İş Birliğini Önemsiyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’ya nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Salaş, yerel yönetimler ile ticaret ve iş dünyasının ortak akıl ve iş birliği içerisinde hareket etmesinin bölgenin ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade ederek, Nevşehir ile birlikte ilçe ve beldelerinin gelişimine yönelik her türlü yapıcı iş birliğini önemsediklerini belirtti.

Çamcı’dan Salaş’a Teşekkür

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı da Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.