Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı ve beraberindeki belediye meclis üyeleri, yeniden Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanlığına seçilen İbrahim Salaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede, bölgenin ekonomik gelişimi ve yerel yönetimlerle iş dünyası arasındaki iş birliği ele alındı.
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, beraberindeki belediye meclis üyeleriyle birlikte Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerini iletti.
Ziyarette, NTB Başkan Vekili Yücel Erdoğan ve Meclis Üyesi Olcay Ödemiş de yer aldı.
Görüşmede, Nevşehir ve bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar, yerel yönetimler ile iş dünyası arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Çamcı’dan Başarı Dileği
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, misafirperverliğinden dolayı NTB Başkanı İbrahim Salaş’a teşekkür ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Abdullah Çamcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.







