İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, Uçhisar esnafının nabzını tutmak ve onların beklenti ve önerilerini dinlemek amacıyla yoğun bir esnaf gezileri programına başladı.

Uçhisar sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, esnafın sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerilerini dinliyor ve onlara belde yönetiminde daha aktif bir rol almanın sözünü veriyor.

Esnafın Talepleri Ön Planda:

Girdiği her işyerinde büyük ilgi ile karşılanan Başkan adayı Ahmet Gazi Acar, esnaf gezilerinde, kasabadaki ticaretin nabzını tutuyor. Esnafın iş yapma şartları, vergi yükleri, altyapı sorunları ve turizm konularında yaşadığı zorlukları dikkatle not alıyor. Her esnaf ziyaretinde, kasabanın ekonomik canlılığını artırmak ve esnafın rekabet gücünü yükseltmek adına önerileri ve projeleri esnafın değerlendirmesine sunuyor.

Sosyal Dayanışma ve İstişare:

Esnaftan öğrenciye, emekliden işçiye toplumun her kesimiyle buluşmalara devam eden Ahmet Gazi Acar'ın esnaf gezileri sadece ticari konularla sınırlı değil; aynı zamanda kasabadaki sosyal dinamikleri de yakından inceleyerek, esnafın toplum içindeki rolünü güçlendirmeyi hedefliyor. Esnafla samimi sohbetler gerçekleştiriyor, onların mahallelerdeki ihtiyaçlarını dinliyor ve ortak çözümler üretmek için işbirliği yapma çağrısında bulunuyor.

Esnafın Gücüyle Birlikte Yürümek:

Ahmet Gazi Acar, esnaf gezilerinde dile getirdiği açıklamalarında, "Uçhisar'ın ekonomik kalkınması ve esnafın refahı birlikte hareket etmemizle mümkün olacak. Esnafımızın güçlü olduğu bir Uçhisar inşa etmek adına, onların taleplerini dinleyerek, çözüm odaklı projelerle kasabamızı daha yaşanabilir kılacağız" dedi.

Ürettikleri projelerin, Uçhisar'ın  çevresini, çehresini ve en önemlisi geleceğini ilgilendiren yatırımlar olduğunu ifade eden Başkan adayı Ahmet Gazi Acar; “Dualarınızı esirgemeyin, desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.