MHP Uçhisar Belediye Başkan adayı Abdullah Çamcı; "Uçhisar’da gençlerin umudu olmaya, hayallerine sahip çıkmaya geliyoruz…" dedi.

YIKMAYA DEĞİL YAPMAYA GELİYORUZ

Seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Uçhisar’da evlerde üç hilal, gönüllerde ÇAMCI var. Mhp Başkan adayı ÇAMCI ‘ Uçhisarı hakettiği yere taşıyacağız, verdiği vaadleri unutanları Uçhisar da bu seçimlerde unutacak ve hiç şüphesiz sandığa gömecektir’ diyerek 31 Martta ipi göğüsleyeceğini ilan etti  

GENÇLERİN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Uçhisar’da gençlerin umudu olmaya, hayallerine sahip çıkmaya geliyoruz…

MHP Uçhisar başkan adayı ÇAMCI ‘Yap-işlet-devret adı altında 25-27 yıl gibi uzun zaman dilimlerine yayılan projelerin Uçhisarın kaderi olmadığını biliyor , gençlerin  oluşturduğu haklı tepkiye kulak veriyor ve seçimleri kazandığımız takdirde projelerimizi kasaba halkımızla istişare ederek özkaynaklarımızla özellilke Uçhisar halkının menfaatleri doğrultusunda yapacağımıza söz veriyorum’ dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ RAHAT OLSUN

Abdullah ÇAMCI, gerçekleştirdiği belediye ziyaretlerindeUçhisarda özellikle belediye çalışanları üzerindeki baskının farkındayız, söz konusu işten çıkarma söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını, alın teriyle ekmek parası kazanmaya çalışan hiçbir hemşerimizi mağdur etmeyeceğimi tüm samimiyetimle ifade ediyorum’ diyerek belediye çalışanlarının kaygılarını giderdi.

GELECEĞE DAİR PROJELER

Abdullah ÇAMCI ‘Uçhisarın her seçim döneminde verilen daha sonra unutulan seçim vaadleri ve projeleri ile harcanacak bir 5 yılı daha olmadığını, ivedilikle Uçhisarın bölge turizminde hak ettiği yere taşınması gerektiğini’  ifade ederek 12 projesini tanıttı.

Kale ve vadilerin aydınlatılarak gece turizmine kazandırılması

Gençlik merkezi ve spor komleksi

Sıcak asfalt uygulaması

Elektirikli araç şarj merkezi

Modern kademe binası

Altyapı güçlendirilmesi

Halk ekmek fabrikası

Kapalı-Açık otopark

Yeni Çarşı ve İşyeri

Düğün salonu

Huzur evi

Mesire alanları

KATILIMCI BELEDİYECİLİK

Uçhisar’da biz yaptık oldu anlayışı tarih olacak.

Toplum tarafından genel kabul gören tüm meslek ve yaş gruplarını kapsayan anlayış ile ‘Uçhisar Gönüllüleri İstişare Kurulu’ oluşturulacak.