ÜNVER,MİLLETVEKİLLERİYLE KORO ÇALIŞMALARINI İZLEDİ

Nevşehir’de kültür ve sanatsal alanda yapılan çalışmaların merkez üssü haline gelen NevşehirBelediyesi  Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi, müziksever vatandaşların ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Düzenlenen eğitim çalışmalarına fırsat bulduğu zamanlarda katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ile birlikte Türk Sanat Müziği koro çalışmalarını bir süre izledi.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde hafta içi ve hafta sonlarında gerçekleştirilen müzik eğitimlerine her yaş grubundan vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor.

Alanlarında uzman bir eğitici kadrosunun görev yaptığı müzik eğitimlerini ,  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri  Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile birlikte  izleyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kültür ve sanat hayatının şehir merkezinde daha da artırılmasının ortaya koydukları projelerde ilk sıralarda yer aldığını belirtti.

Müzik aletlerini kullanma ve ses yeteneğini ön plana almak isteyen müziksever hemşehrilerinin de bu eğitim çalışmalarına etkin katılımının kendini sevindirdiğini söyleyen Ünver, Nevşehir’in kültür ve sanat hayatının Anadolu’daki en renkli olan şehirler arasında yer almasından da büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti.

Ünver ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, bir süre eğitime katılan vatandaşlarla ve eğiticilerle de görüşerek, çalışmalarında başarılar diledi.