19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle “Gençlik” temasıyla düzenlenen kitap günlerinin açılış proğramı Eğitimci Yazar Merve Gülcemal’in “Bir Zamanlar Bizde gençtik” konulu söyleşisi ile başladı.

Turgut Özal Kültür Merkezi’nde bu sene 2.si düzenlenen Ürgüp 2.Kitap Günleri etkinliğinin resmi açılışı çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.  Açılış programındaki Eğitimci Yazar Merve Gülcemal’in söyleşi ve imza günü yoğun ilgi gördü.

Proğramın açılışında konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "2. sini gerçekleştirdiğimiz “Ürgüp Kitap Günleri”nin açılışını; "Eğitimci - Yazar Merve Gülcemal’in söyleşisiyle gerçekleştirdik. 27 Mayıs’a kadar devam edecek olan Kitap Günlerimize ve Yazar - Okur buluşmalarımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyorum" dedi.

Ürgüp 2.Kitap Günleri kapsamında 23 Mayıs saat 20:00’de Eğitimci Yazar Hayati İnanç’ın “Hayata Şiirden Bakmak” konulu söyleşisi,   27 Mayıs 2023 tarihinde de saat 15:00’te Dilek Cesur’un ‘Mutlu Aileler, Mutlu Çocuklar” konulu söyleşisi, kitap fuarı kapsamında Ürgüplülerle buluşacak.

Binlerce kitabın uygun fiyatlarla kitap severlere ulaşacağı kitap günleri, 20 – 27 Mayıs tarihlerinde her gün saat 09:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında Turgut Özal Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.