AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, Gerçek Belediyecilik mottosuyla projelerini ve belediye meclis üyelerini düzenlenen program ile tanıttı.

Salonu tıka basa dolduran Ürgüplü vatandaşlar AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız'a büyük sevgi gösterilerinde bulundular.

Belediye Sinema salonunda gerçekleşen ve adeta mitinge dönüşen toplantıya, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av.Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, Ürgüp Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi adayı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda Ürgüplü vatandaşların katılımıyla düzenlendi.

Saygı duruşu ve, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan proğramda ilk olarak AK Parti il Başkanı Ali Kemikkıran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av.Ebubekir Gizligider selamlama konuşması yaptılar.

 İl Başkanı Kemikkıran ve Bakan Yardımcısı Gizligider, "Gördüğümüz bu tablo karşısında anlaşılıyor ki Ürgüp ilçemiz kararını çoktan vermiş. Hep destek tam destek diyerek Başkan adayımız Fahri Yıldız'ın yanındayız Ürgüp halkımızın emrindeyiz dediler.

Başkan Aktürk'te konuşmasında; "Her zaman yanında olacağımız çok değerli büyüğümüz Fahri abimize, Başkanımıza seçimlerde başarı diliyoruz. AK Parti bayrağını Ürgüp'ümüzde dalgalandıracağına ve çok güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum. 31 Mart seçimleri sonrası işallah kendilerine bu şerefli görevi alnımız ak bir şekilde devredeceğiz. Rabbim utandırmasın" dedi.

Türkiye Yüzyılı şehirler için Ürgüp hazır…

Ardından, Yeni Türkiye Yüzyılında Gerçek Belediyecilik' mottosuyla 2024-2029 Ustalık dönemi için seçimlere girecek olan AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız'ın A takımı Ürgüp Belediyesi ve il genel meclis üyesi adayları tanıtıldı.

Fahri Yıldız’dan Gövde Gösterisi

Daha sonra sahneye alkışlarla çıkan Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız, hizmetle ve yatırımlarla dolu dolu 2 dönemin ardından, Ustalık için Gerçek Belediyecilik mottosu ve Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile ÜRGÜP’e kazandırılacak projelerin lasnmanını gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız, "Proje ve Aday Tanıtım Toplantımıza katılarak bizlere destek veren İl Başkanımız sayın Ali Kemikkıran’a, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider'e, İlçe Başkanımız sayın Doğan Derin’e, Ürgüp Belediye Başkanımız ve İl Genel Meclisi Üyemiz Mehmet Aktürk'e, Ak Parti teşkilatımızın kıymetli üyelerine, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız ile Ürgüp teşkilatımıza ve kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Allah'ın izni Ürgüplü hemşehrilerimiz destek dua ve teveccühleri ile 31 Mart’ta yine yenei yeniden diyerek hizmet yolcuğumuza devam diyeceğiz…" dedi.

Başkan Adayı Fahri Yıldız “2009 -2019 yılları arasında birçok başarılı projeyi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimizle hemşerilerimizin karşısındayız. Biz bu dönem Ürgüp’ü daha iyi bir noktaya getireceğiz. Öğrencisinden, çocuğundan, gencinden, emeklisine kadar hepsine dokunan projelerimiz var. Ürgüp için elimizden gelenin fazlasını yapmaya Hazırız ve kararlıyız” ifadelerini kullandı.