Ürgüp Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Görevini yerine getiren Niyazi Bozaslan, 32 yıllık hizmetinin ardından emekli oldu. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından Niyazi Bozaslan onuruna verilen yemekte kendisine plaket takdim edildi.
Ürgüp'e ve Ürgüp Belediyesine 32 yıl hizmet verdikten sonra, Yazı İşleri Müdürü iken bu yıl emekli olan personel, Niyazi Bozaslan'a teşekkür plaketi vermek için Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Meclis Üyeleri ve tüm idari personel akşam yemeğinde Yeni Lokanta'da bir araya geldi.
Yemekten sonra plaket takdimi için kısa bir konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 2009 yılından bu yana kendisiyle çalıştığını belirttiği Niyazi Bozaslan'ın sevilen bir kişi olduğunu, kendisine emeklilik hayatında ailesiyle birlikte mutluluklar dilediğini belirtti.
Yıldız, Niyazi Bey'den çok eşine teşekkür ettiğini ifade ederek, "Belediyecilik zaman ve mekan kavramlarının unutulduğu bir birim, bu yüzden eşlerin çok emeği var gerçekten eşim Ayşe Hanım'a ve tüm belediyeci eşlerine teşekkür ediyorum." dedi.
Kendisi için bir araya gelen Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a, Meclis Üyelerine, mesai arkadaşlarına teşekkür ettiğini ifade eden Bozaslan, her zaman bilgi ve tecrübemin el verdiği ölçüde her türlü yardıma hazırım. dedi.