Ürgüp Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından yıl içinde sosyal bilimler, fen bilimleri, matematik, ingilizce ve görsel sanatlar alanlarındaki atölye çalışmalarında üretilen eserlerin sergilendiği Bilim Şenliği düzenlendi.

BİLSEM öğrencileri hem meraklarını hem de yaratıcılıklarını sergiledi. Katılımcılar projelerin sergilendiği stantları tek tek ziyaret ederek öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Son derece keyifli sohbetlerin yaşandığı stant ziyaretlerinde öğrenciler, hazırladıkları birbirinden değerli ve farklı bilimsel projelerle toplumda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ifade ettiler. 

Düzenlenen 'Bilim Şenliği' ziyaretçiler tarafından beğenilerek tam not aldı.

Turgut Özal Kültür Merkezi salonunda düzenlenen etkinlikle yıl içinde sosyal bilimler, fen bilimleri, matematik, ingilizce ve görsel sanatlar alanlarında 60 stantta 170 eser sergilenerek danışman öğretmen ve proje üreten öğrenciler tarafından izleyicilere tanıtılıp, bilgilendirmede bulunuldu.

Bilim Şenliğine Ürgüp Kaymakamı, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü, Kurum Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda misafir katıldı.