Ürgüp İbrahimpaşa köyü muhtarı Ali Özden, başarılı ve özverili çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Muhtar Özden, köyün büyük ihtiyaç duyduğu su tankeri satın aldı.

İbrahimpaşa köyünde su tankeri için kampanya başlatıldı

İbrahimpaşa Köyü Muhtarı Ali Özden yaptığı açıklamasında; "Uzun zamandır istediğim ve köyümüzün ihtiyacı olan su tankerimizi ekip arkadaşlarımızla istişare ederek bu gün itibariyle almış bulunmaktayız. Geçen yıl munar mahallesinde çıkan bir yangında itfaiye aracı yolumuzun dar olmasından dolayı girememiş ve kazma ve küreklerle zor söndürmüştük.

İnşallah böyle durumlar nir daha yaşanmaz ama olur ise de su tankerimizi traktörümüze takarak santra fişli olduğu için 30 metre hortumumuz ve 20 metreye kadar da tazyik oluyor 50 metrelik bir alanda durduğu yerden olası bir yangına müdahale edeceğiz. Ayrıca istediğimizde köyümüzü yıkarız tankerle su ihtiyacı olan vatandaşlarımızında işlerini görmüş oluruz.

Değerli İbrahimpaşalı vatandaşlarımız bu su tankerimizin maliyeti santra fişi hortumu hepsi dahil fiyatı 70 bin TL'dir. Yaklaşık iki yıldır köyümüzden para toplamadık. Sizlerden ricamız bayram namazına hazırlıklı gelmeniz ve su tankerimiz için bağışta bulunmanız.

Ve bu borcumuzu bayramdan sonra ödeyeceğimiz için az çok demeyelim içerde ve dışarda bulunan bütün köy halkımızdan yardımınızı ve desteklerinizi bekliyoruz ve muhtarlığımızın iban numarasını sayfamızda paylaşıyoruz. Olası bir yangın dururumunda tedbirimizi alalım istedik.

Şimdiden yapacağınız bağışlardan dolayı her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Rabbim razı olsun. Bu vesile ile tüm köy sakinlerimize hayırlı bayramlar dilerim" dedi.

brahimpaşa köyü muhtarı Ali Özden'in başlattığı kampanya takdir topladı...