Ürgüp Belediyesi, çevre ve halk sağlığını koruma amaçlı halkın yoğun kullanımının olduğu umumi tuvaletlerde yenileme çalışmaları başlattı.

Fiziki koşulları yetersiz umumi tuvaletleri yeniden düzenleyerek daha sağlıklı ve kullanışlı bir hale getirmek için başlatılan çalışmalar kapsamında, halka açık tuvaletler yenilenerek daha hijyenik ve daha modern hale getiriliyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, "Mutluyum, Tanrıver Ailesi tarafından malzemesi temin edilen, merkez zabıta kulübesinin arkasındaki, ilk genel tuvalet restorasyonu tamamlandı. Şu anki yeni hali ve yapılmadan önceki haline ait fotoğrafları paylaşıyorum. Genel tuvaletler içinde en geniş ölçeklisi buydu. Tekrar teşekkür ederim, Tanrıver Ailesine. " dedi.

Başkan Bul açıklamasının devamında; "Sıra ile diğer tuvaletlerin inşaatına da başlanıyor. Diğer destek olan yapı marketlere de teşekkür. Bir hususu hatırlatayım sadece seramik değil o tuvalet inşaatı için gerekli diğer aksesuarları da ilgili yapı marketten bekliyoruz. Fotograflardan en güzelini sizler seçersiniz."

Editör: Fikret Capacı