19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ürgüp'te sahne alan ünlü sanatçı Ege, sesi, şarkıları ve muhteşem sahne performansı ile unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran binlerce Ürgüplü 10’ncu yıl ve İzmir Marşı’nı ellerinde Türk Bayraklarıyla hep bir ağızdan söyledi. Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul'da, Ürgüplülerin coşkusuna ortak oldu.   

Türk pop ve Latin müziği şarkıcısı Ege, Ürgüplü hayranlarıyla buluştu. Rock müziğinin sevilen seslerinden olan Ege, Ürgüp Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. 

Birbirinden keyifli şarkılarıyla Ürgüplülere tadına doyulmaz bir gece yaşatan Sanatçı Ege şarkılarını seslendirirken Ürgüplü hayranlarının istek ve hayallerini de gerçekleştirdi Sanatçının şarkıları devam ederken Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul eşi Aycan Bul ile dans etti.

Sanatçı kimliği, duruşu ve şarkılarıyla ön plana çıkan sanatçı Ege'yi muhteşem konseri için tebrik eden Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul , Ürgüplülere “Elimizde Türk bayrakları, yüreğimizde bu vatana duyduğumuz sevgiyle coşabiliyorsak ve Ürgüp'te şölen alanında dolup taşıyorsak, ne kadar güçlü ve kararlı olduğumuzu haykırabiliyorsak bunu kime borçlu olduğumuzu bilmeli ve unutmamalıyız. Dünyaya gelmiş en büyük devlet adamı, en büyük başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına tüm Ürgüp'ten selam olsun, sizlere de selam olsun” sözleriyle seslendi. 

Editör: Fikret Capacı