Nevşehir'in Ürgüp ilçe sınırları içerisinde D302 devlet yolu üzerinde bulunan kavşaklar yeniden düzenlendi. Vatandaşlar özellikle Turban kavşağındaki yeni düzenlemeden memnun kalmadılar.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yapılan akıllı kavşak vatandaşların tepkisine yol açtı. Kavşak içerisinin dar olması sebebiyle büyük araçlar dönüş yapamazken, yetersiz yönlendirme sebebiyle hangi aracın nereden dönüş yapacağı da sürücülerin kafasını karıştırıyor.

Bu kavşağı kullanan sürücüler yeni düzenleme sonrası; "Keşke eskisi gibi kalsaydı, burası yeni hali ile eskisinden çok daha kötü oldu. Öyleki kavşaktan uzun araçlar dönüş yapamakta zorlanıyor ve sürücüler büyük sıkıntı yaşıyorlar." diyerek eleştirilerde bulundular.

FİB Haber merkezine tepkilerini dile getiren Ürgüplü vatandaşlar da, "Yetkili birinin çıkıp bu kavşağın yeni halinin bizlere mantığını anlatmasını bekliyoruz. Akıllı kavşak dedikleri bu ise eğer üstü kalsın dediler.

Sonuç olarak vatandaşların ortak beklentileri; "Ürgüp'te Hastane, total ve turban kavşağı mutlaka yeniden düzenlenmeli." şeklinde ...