Ürgüp Belediyesi, İlahiyatçı ve Eğitimci Osman Eğin’in konuşmacı olarak, Hafız Alpcan Çelik ve Türkiye Ezan-ı Güzel Okuma Birincilik derecesi bulunan  Mustafa Alphayta’nın tilavetiyle, katıldığı Miraç Kandili Özel Programı düzenledi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün de katıldığı programa, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve ilçe protokol üyeleri de hazır bulundu. Salonu dolduran yüzlerce Ürgüplü, bu anlamlı geceyi birlikte kutladılar.

Ürgüp Belediyesi tarafından Rahmet ve mağfiretin coştuğu Üç Aylardan Recep-i Şerifin 27. Gecesini şereflendiren Miraç Kandili Özel Programında, 6 Şubat Depreminin 1. yıl dönümünde depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, bu kutsal topraklar için canlarını veren şehitlerimiz ve Gazze'de hayatlarını kaybeden mazlumlar için dualar edildi.

Miraç Kandili, Rabbimize Yakınlaşma Günüdür

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Bugün hemşehrilerimiz ile keyif dolu bir akşamı manevi bir iklimle taçlandırdık. Kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyor, bizleri bugün yalnız bırakmayan birbirinden değerli hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin kandilini tebrik ediyorum." dedi.