Ürgüp Tesan Fen Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda öğrenim gören öğrenciler, Gazze’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmadı.

Filistin halkına destek için okul idarecileri ve öğrenciler tarafından “Gazze’nin Yanında” sloganıyla iki gün süreyle okullarında düzenledikleri Hayır Çarşısında toplanan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgili yardım kuruluşlarına teslim edildi.

Katılımcılar, Gazze’deki çocuklar için barış ve huzur temennisinde bulunarak, bağış ve destek etkinliği sonunda topladıkları yardımları, Türkiye Diyanet Vakfı Ürgüp Şubesi aracılığıyla Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere TDV Ürgüp Şube Başkanı İlçe Müftüsü Harun KILIÇ’a makbuz karşılığı teslim etti.

Dayanışma etkinliklerine katkı ve katılım sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz.