Nevşehir’de görevde süresi boyunca halkımızı teveccühlerine mazhar olan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale’yi temsil etmek için 2023 Travel Turkey İzmir Fuarında hazır bulundu. Fuarın açılış gününde fuar alanında gezintiye çıkan Vali Aktaş’ın ilk durağı daha önce görev yaptığı Nevşehir standı oldu.

Fuarın açılış gününde Nevşehir Kapadokya standını ziyaret eden Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yetkililerden stant hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, Kapadokya'nın tarihi, doğal, kültürel ve turistik değerlerinin ziyaretçilere en iyi şekilde tanıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Burada eski dostları ile kucaklaşan İlhami Aktaş, Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, İlçe ve belde Belediye Başkanları ve turizm sektör temsilcileri ile sohbet edip hasret giderdi.

Kendisi için Nevşehir'in ayrı bir yeri olduğunnu ifade eden Vali Aktaş, bu vesile ile tüm Nevşehirlilere selam ve sevgilerini gönderdi.

Nevşehir heyeti ile eski günlerini yad ederek anılarını tazeleyen Vali Aktaş, Nevşehir’in kadim bir şehir olduğunu belirterek, Kapadokya’nın herkeste hayranlık uyandırdığını vurguladı.

Nevşehir'e yaptığı bir çok güzel hizmetler için teşekkürlerini ifade eden Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'da Vali Aktaş'a Nevşehir ve fuar anısına tablo hediyesi takdiminde bulundu.

Nevşehir Kapadokya Standı İlgi Gördü

Kapadokya'nın merkezi Nevşehir, Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformu olan TTI İzmir 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) koordinatörlüğünde, Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin turizm değerleri, tarihi ve doğal güzelliklerinin İzmir’de tanıtılacağı fuar 09 Aralık’a kadar gezilebilecek.

Fuarın en gözde standlarından olan Kapadokya standını görmek için mutlaka Travel Turkey İzmir Fuarı’na uğramalısınız.