"Nevşehir Özyayla yolunda 'Tehlike arz ediyor'?" başlığıyla yaptığımız haber sonrası harekete geçen Türk Telekom yetkilileri yan yatan telefon direklerini düzeltti.

FİB Haber yine ses getirdi, yan yatan telefon direkleri düzeltildi

Nevşehir'de bölgemizin en çok takip edilen internet haber gazetesi FİB Haber, köy sakinlerinin şikayetini üzerine konuyu haber yaparak seslerini yetkililere duyurmuştu.

Haberin www.fibhaber.com da yer almasının ardından hareke geçen Türk Telekom yetkilileri, söz konusu bölgede çeşitli sebeplerden yan yatan direkleri düzelterek muhtemel tehlikeleri bertaraf etti.

TEŞEKKÜRLER TELEKOM...

Haberimizden sonra 24 saat içerisinde Telekom yetkilileri tarafından yan yatan telefon direkleri düzeltilerek kaza riski ortadan kaldırıldı. Bunun üzerine Özyayla ve İcik köyü sakini vatandaşlarımız duyarlığı sebebiyle başta FİB Haber ailesi olmak üzere Türk Telekom Nevşehir Başmüdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere tüm TELEKOM çalışanlarına halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Haber sonrası sabah saatlerinde geldiler direği onardılar gittiler. Bizde kendilerine teşekkürlerimizi sunduk" dediler.

FİB Haber Merkezi olarak bizde, duyarlılığı için Türk Telekom Nevşehir Başmüdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere tüm TELEKOM çalışanlarına halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Daha önce böyleydi şimdi düzeltildi...