Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Hacıbektaş İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti. Hacıbektaş İlçe Kaymakamı İbrahim Engin Şenay’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Becel, vatandaşlarla sohbet etti.

Hacıbektaş Nermin Erdemir Huzurevi’nde incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Hacıbektaşlı Hayırsever Nermin Erdemir tarafından yaptırılan Huzurevi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve huzurevi sakinleri ile sohbet etti.

Vali Becel, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 İlimizde etkili olan depremler sonrası Hacıbektaş Nermin Erdemir Huzurevi’nde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hacıbektaş'ta esnaf ziyaretleri

Vali Becel, Hacıbektaş İlçe ziyaretleri kapsamında, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret etti. Vali Becel, ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Hacıbektaş Öğretmenevi’nde misafir edilen depremzedelere ziyaret

Valimiz İnci Sezer Becel, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 İlimizde etkili olan depremler sonrası, Hacıbektaş Öğretmenevi’nde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.