Nevşehir Valisi Ali Fidan iade-i ziyaretleri kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ile birlikte Nevşehir'in sevilen saygın iş insanlarından Genç Yıldızlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Karataş'ı iş yerinde ziyaret etti.

Vali Fidan ve Rektör Aktekin’e nazik ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini ifade eden İş İnsanı Hüsamettin Karataş, kendilerine teşekkür etti.

Ziyarette bir süre İş İnsanı Hüsamettin Karataş’la sohbet ederen Vali Fidan, kendisinden faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Gürcistan'da Gıda, Nevşehir'de de dış ticaret ve inşaat alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Karataş, ihracat gerçekleştirdikleri ülkeler hakkında bilgiler verdi. 

Kerem, Muhsin, Hüsamettin, Nizamettin ve Yasin Karataş'a ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür eden Vali Fidan, “İş insanlarımız ülke ekonomisinin gelişmesi, istihdamın artması, gayrisafi milli hasılamızın artması, ihracatımızın gelişmesi için çok önemli çalışmalar yapmaktadır. İlimizdeki İş insanlarımızda özveriyle çalışarak ekonomimize katkı vermek için çalışmaktadır. Ben kendilerini tebrik ediyor, yapacakları işlerde başarılar diliyorum.” dedi.

Rektör Aktekin'de Genç Yıldızlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Karataş'a bereketli, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.