Nevşehir'de uzun yıllar Valilik korumalığı ve son bir dönemde Milletvekili danışmanlığı yapan polis memuru Orhan Öner bugün itibariyle emekliye ayrıldı.

Emekliye ayrılan Nevşehir Valilik eski Koruma memuru Polis Orhan Öner, Nevşehir gündemin adresi Fibhaber.com gazetesine nezaket ziyaretinde bulunarak gazetemiz Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüştü.

30 Yıllık memurluk hayatının 20 yılını Nevşehir'de geçiren ve bu süreninde 10 yılını Vali Koruması olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası polis memuru Orhan Öner, "Nevşehir ilimiz  sakin, iklim yapısı güzel, doğal, tarihi güzelliklere sahip konuksever dışarıdan gelenlere yabancı muamelesi yapmayan bir il. Bu ve daha pek çok güzel özelliklere sahip Nevşehir'de görev yapmaktan onur ve mutluluk duydum. Bugün itibariyle de emekliye ayrılmış bulunuyorum. Ve bundan sonraki emeklilik dönemini güzel Nevşehir ilimizde geçirmeyi planlıyorum." dedi.

Öner, "Fibhaber.com İnternet Gazetesi’nin objektif habercilik anlayışı ile verdiği kamu hizmetine her zaman saygı duydum. Bu vesile ile sevgi, saygı çerçevesinde karşılıklı diyalog içinde hizmet vermeye çalıştığım Nevşehir halkına saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com İnternet Gazetesi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı 'da, Sayın Orhan Öner'e görev yaptığı süreç içerisinde şehrimizin her kesiminde kabul görmüş ve sevilen bir ismi olduğunu belirterek, gazetemize yaptığı nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

 Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ve iyi dilek, temennilerle sona erdi.

FİB Haber Merkezi olarak bizlerde, Sayın Orhan Öner’e bundan sonraki hayatından mutluluklar diliyoruz.