Kavak Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Celal Yiğit, AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı olmak için bugün başvuruda bulundu.  

AK Parti il binasında komisyona başvuru dilekçesini sundu. Dilekçenin ardından kısa bir açıklama yapan Yiğit, “Hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna başvurusunu yapan Celal Yiğit, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

Celal Yiğit, resmi başvuru sonrası yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "AK Parti İl Başkanlığımızda milletvekili aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yerel yönetimlerdeki tecrübelerimizi inşallah ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için kullanacak, Türkiye Yüzyılı hedefleri için gayretle çalışacağız. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Milletvekilliği için yapmış olduğum adaylık başvurusu anında beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, çok teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız yolda mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

FİB Haber.Com Gazetesi olarak bizlerde Sayın Celal Yiğit'a başarılar diliyoruz.