Nevşehir'de profesyonel erkek kuaför salonu "Volkan Aydın Hair Makeup" düzenlenen törenle hizmete girdi.

Nevşehir merkez Emek mahallesi Milli İrade caddesi No: 87 adresinde hizmete giren "Volkan Aydın Hair Makeup" açılışına, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, İş insanları, Mehmet Nurlu, Metin Nurlu, Musa Ertaş, İsmail Uçar, Bülent Onmuş, Mustafa Korkmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"Volkan Aydın Hair Makeup" salonunun açılış duasını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yaptı. 

Başkan Arı, dualar eşliğinde açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işyerini gezerek işletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Nevşehirlilerin her şeyin en güzeline laik olduğunu söyleyen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz'da, “Şöyle bir algı var sanki Nevşehir'i dışarıdan birileri gelip güzelleştirecek, Nevşehir'i Nevşehirliler güzelleştirecek. Her kim ne iş yapıyorsa en iyisini, en temizini yapacak, herkes işini temiz yaparsa, mekânlarda güzelleşir işlerde düzgün olur. Kardeşimizde güzel bir mekân yapmış hayırlı uğurlu olsun rabbim bol kazançlar versin inşallah” şeklinde konuştu.

 "Nevşehir’in Böyle Bir Salona İhtiyacı Vardı"

Nevşehir'de dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin yeni adresi  "Volkan Aydın Hair Makeup" işletme sahibi Nevşehirli Dünya şampiyonu kuaför ve stil danışmanı Volkan Aydın, günümüzde erkeklerdeki kişisel bakım anlayışı saç kestirmekten ve tıraşla sınırlı olmadığını söyledi.

Salon ve verilen hizmetlerle ilgili bilgi aktaran işletme sahibi Volkan Aydın, kişiye özel anatomik saç ve sakal kesimi ile cilt bakımına kadar birçok hizmeti profesyonel şekilde sunacaklarını belirterek, “İşyerimizde müşterilerimizin cilt bakım ve saç tasarımlarını yapacağız. Ferah bir ortamda tecrübeli ve alanında uzman personellerimizle Nevşehir'de tüm müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Rahat ve konforlu salonumuzda, her türlü modele göre saç kesimi, cilt ve saç bakımı, altın oran kaş alımı, saç ve bıyık boyama gibi tüm hizmetleri vermekteyiz.

Kuaför salonumuzdan randevu almak isteyen vatandaşlarımız 0 532 674 46 50 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler. Dış görünüşüne değer veren ve farklı olmak isteyen herkesi Emek mahallesi Milli İrade caddesi üzerindeki salonumuzda ağırlamak istiyoruz. "Volkan Aydın Hair Makeup" Salon’umuzun açılışına katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir'de büyük bir boşluğu doldurması bekleniyor.

Günümüzde erkeklerdeki kişisel bakım anlayışı saç kestirmekten ve tıraş olmakla sınırlı değil. Birçok erkeğin bu konuda bakış açısı değişmiş durumda. Erkekler artık en az kadınlar kadar dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteriyor. Bundan sonra Nevşehir'de yaşayan ve kişisel bakım ile dış görünüşüne önem veren erkekler bu salonda, konusunda uzman profesyonellerce sunulan cilt bakımından Manikür, Pedikür ve tırnak batık tedavisine, saç tasarımından istenmeyen tüyleri ortadan kaldıran Lazer epilasyona kadar birçok uygulamadan faydalanabilecekler.

Nevşehir'de büyük bir boşluğu doldurması beklenen ve 11 kişinin çalıştığı "Volkan Aydın Hair Makeup" profesyonel erkek kuaför salonunda epilasyon, saç sakal kesim, cilt bakımı, Saç Ozonlama Tedavisi, Manikür, Pedikür ve tırnak batık tedavisi, Altınoran kaş alımı, saç tasarımı, saç boyama gibi hizmetler veriliyor. 

İşte Hizmetlerimiz:

  • Saç sakal kesimi
  • Epilasyon
  • Cilt Bakımı
  • Saç Ozonlama Tedavisi
  • Manikür, Pedikür ve tırnak batık tedavisi
  • Altınoran Kaş Alımı

Rezervasyon : 0 532 674 46 50

VOLKAN AYDIN HAIR MAKEUP PROFESYONEL SALON

İşi uzmanına bırakın, siz keyfini yaşayın!

Adres: Emek Mah. Milli İrade Cad. No: 87 NEVŞEHİR