Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İlimizin iş insanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve gönüllü STK Temsilcileri ile bir araya gelerek, deprem afet bölgelerine devam eden yardımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Vali Becel, "Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde yaşanan depremler nedeniyle İlimizden afet bölgelerine sağlanan, insan gücü, ekipman ve diğer tüm lojistik destekle yaralarımızı birlikte sarıyoruz." dedi.

Kahramanmaraş Merkezli Meydana Gelen Depremler Sonrası Valiliğimiz Koordinesinde, AFAD, Kızılay, Hayırsever İş İnsanlarımız, Tüm Kamu Kurumlarımız, Tüm STK Temsilciliklerimizin Destekleriyle bu güne kadar;

NEVŞEHİR'DE DEPREM BÖLGELERİNE

1.085 Gönüllü

120 Wc-Banyo

103 Konteyner

753 Kamu Personeli

577 Çadır

179 Yardım Tırı

68 İş Makinası

28 Ambulans

Toplamda; 

1838 Personel

 514 Araç sevk edilmiştir.
 

Turizm Camiası TEKYÜREK oldu...

Bölgemiz tüm sektörleriyle turizmcisi, sanayicisi, çiftçisi, esnafı, işadamı, sivil toplum kuruluşları, ev hanımı, emeklisi, işçisi, memuru, tüm kurum ve kuruluşlarıyla, millet devlet dayanışmasının en güzel örneklerini göstermiştir ve göstermeye devam edecektir.

Gerçekliği araştırılmadan yapılan asılsız haberlerle bölgemizdeki otelcilerimiz tarafından yapılan bu fedakarlığa gölge düşürmeye kimsenin hakkı yok. Ülke olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olunan böyle zamanlarda yapılan bu tip haberler kimseye fayda sağlamayacaktır.