AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Av. Mustafa Rauf Yanar, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında “gidilmedik ev, konuşulmadık kalmayacak” hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Savran ile birlikte İşbilir Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İşbilir'i ziyaret eden Milletvekili adayı Yanar; "14 Mayıs'ta geleceğimize sahip çıkıyoruz. 14 Mayıs'ta kazanımlarımızı daha da ileri taşıyoruz. 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın inşası için 'Ya Allah Bismillah' diyoruz. Ve 14 Mayıs'ta 'Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla durmak yok yola devam' ediyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Av. Mustafa Rauf  Yanar, “Karşımızdakileri görüyorsunuz. Bir tarafta 20 yıldır milletin gönlünde taht kurmuş, ülkesi için can siperane olmuş, gecesine gündüzüne katan mazlumların gür sesi liderimiz Cumhurbaşkanımız,diğer tarafta da Amerikanın, Avrupa'nın, FETÖ'nün, PKK'nın, Türkiye düşmanlarının desteklediği ittifak. Kimerin kimlerle yol yürüdüğünü tüm aziz milletimiz görüyor. O yüzden çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ülkemiz terörden çok çekti. Biz çok bedeller ödedik. O yüzden yeniden bedeller ödeme lüksümüz yok. Terör sevicilerine fırsat vermememiz gerekiyor.” 

Yanar açıklamasının devamında ; "Cumhuriyetimizin 100’ncü Kuruluş yıldönümünde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir muasır medeniyet yolculuğu başlatıyoruz. Türkiye Yüzyılı, vizyonumuzla genç Cumhuriyetimizi, ikinci 100 yılında da büyük başarılarla buluşturmak için hazırız. Bunun için elimizde doğru adam var; doğru kadro var doğru projeler var. Geriye ne kalıyor? Geriye sadece, 14 Mayıs günü milletimizin doğru tercihi kalıyor. Ondan da eminiz evelallah. Milletimizin ferasetine, milletimizin basiretine güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

 “Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır” 

Milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar'a başarı dileğinde bulunan İşbilir Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İşbilir'de; "Öncelikle nazik ziyaretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Seçimlerde Vatanımız Milletimiz İçin elimizden geleni yapmaya hazırız. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır" dedi.