NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin futbol alt yapısı açısından en şanslı illerinden biri olan Nevşehir’de bulunan 17 çim saha’da ne yazık ki tesislerin modernliğine hiç mi hiç yakışmayan Skorbot sıkıntısı yaşanmaya devam ediyor.

Ülkemiz genelinden 2. Ve 3. Lig takımlarının kamp çalışmalarını yapmak için tercih ettiği ülkemizin ender köşelerinden biri olan Nevşehir’de trilyonlarca parayı tesislerin bakım ve onarım çalışmaları için harcayan il müdürlüğünün son derece modern futbol sahalarına neden böylesine son derece çağ dışı kalmış skorbortları uygun gördüğü de merak konusu.

İlimizde geçtiğimiz aylarda inşaasına başlanan Sporcu fabrikasına 10 Milyon TL’ye yakın ödenek harcamayı göz önüne almış olan yöneticilerin Ülkenin en önemli futbol alt yapısına sahip Nevşehir’deki futbol sahalarına revam gördükleri bu durum anlaşılan o ki bu yıl da ortadan kaldırılamayacak. Zira, şu ana kadar sahaların elektronik skorbada kavuşması konusunda ne il müdürlüğünün bir girişiminden haber ver, ne de bu konuda bir ödenek ayrıldığından.