Türk eğitim-sen Nevşehir şubesi, bir yandan olağan genel kurula hazırlanırken diğer yandan okul ve kurum ziyaretleriyle yeni üye kayıtlarını devam ettiriyor.
Yılda 40 bin kilometre parolasıyla bu yıl da Nevşehir genelindeki tüm okulları ziyaret etmeyi hedefleyen Türk eğitim-sen, delege seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte okul ziyaretlerine hız vererek yeni üye kayıtlarına kilitlenmiş durumda.
Delege seçimleri sonrasındaki alan ziyaretlerinde diğer sendikalardan istifa işlemleri gerçekleştirerek Türk eğitim-Sen'e üye olan 12 eğitimciyi kutlayan Türk Eğitim-sen Nevşehir şube başkanı Mustafa Uğur, "Biz, yönetim olarak sendikamızın büyümesi için gayret göstermeye bu eğitim/öğretim döneminde de kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu minvalde gerçekleştirdiğimiz okul ve kurum ziyaretlerinde sendikamıza büyük bir teveccüh olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Elbette teveccühünü üye kaydıyla taçlandıran eğitimcilere ise canı gönülden teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Uğur, okullarda Türk eğitim-Sen'in çalışmalarını anlatarak, yeni üye kayıtlarının gerçekleşmesine vesile olan Türk eğitim-sen okul temsilcilerine ve üyelerine de ayrıca teşekkür etti.