AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın çabasıyla Nevşehir'e getirilen Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un tanıtımı yapıldı.

Yerli ve milli aracımız TOGG, Nevşehir merkezde bulunan Nejdet Ersan Parkı'nda vatandaşların beğenisine sunulurken otomobili inceleyen vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOGG’un Nevşehirli vatandaşlarla buluşmasında büyük rol oynayan ve bizzat kendisi de yerinde inceleyen Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran “Yerli Ve Milli Gururumuz Gemlik’ten Çıktı Nevşehir Halkı’nın Ziyaretine geldi. Maket değil, hakikat ve 60 yıllık hayalimizin gerçekleşmiş olması büyük bir mutluluk olarak düşünüyorum. TOGG’un ülkemize kazandırılması noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bugün vatandaşlarımızın çok yoğun ilgisi gösterdiği yerli ve milli aracımızı yerinde incelemek muazzam bir duygu. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine milli gururumuz olan, 60 yıllık hayali gerçekleştirdikleri için şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Rauf Yanar, Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün ile birlikte, Ak Parti Teşkilatları, kamu kurumları temsilcileri, stk yetkilileri ve binlerce Nevşehirli yerli ve milli TOGG aracını yerinde bire bir görerek bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.