Türkiye’nin Yerli ve milli otomobili TOGG’u satın almak için 16-27 Mart tarihleri arasında ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişiden 20 bini çekilen kura sonucu belirlendi.

TOGG Nevşehir talihlisi FİB Haber'e konuştu...

Nevşehir'de de TOGG’un C-SUV T10X’i almak için başvuruda bulunan Nevşehirli 19 yaşındaki Recep Yalçın, Türkiye’deki yerli otomobil almaya hak kazanan 14.726 numaralı kişi oldu.

TOGG için Nevşehir'den hak kazanan Recep Yalçın, ilk kez www.fibhaber.com'a konuştu.

Yerli otomobili teslim almak için sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Yalçın, Nevşehir'in ilk TOGG talihlileri arasında yer almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Nevşehir'de yerli ve milli otomobil TOGG’u almak için başvuran ve almaya hak kazanan Recep Yalçın (19), “Yerli ve milli otomobilimizi kullanacağım için çok heyecanlı ve mutluyum” dedi.

Duygularını FİB Haber Merkezine açıklayan TOGG talihlisi Recep Yalçın; "Ben Nevşehirin tanınan esnaflarından Ramazan Yalçın'ın torunu Recep Yalçın. TOGG'a ilk başvurduğumuzda bize çıkmaz diye düşünmüştüm ama devletmizin yerli milii sermayesine destek olmak bizim için daha ön planda idi. Şimdi ise asli listede yer alıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Bize bu gururu yaşatan başta  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

“Nevşehir Kapadokya sokaklarında TOGG'la gezeceğim”

Otomobilin kendisine çıktığını duyan eş dost ve akrabalarının çok mutlu olduğunu ifade eden Recep Yalçın, “Dün otomobilin bana çıktığını duyunca çok sevindik. Bana arabanın çıktığını dedem haber verdi. Bana otomobilin çıktığını duyanlar tebrik yağmuruna tuttu. Rabbim, otomobil çıkmayan arkadaşlarımıza da nasip etsin. Otomobilin ne zaman teslim edileceğine dair fabrikadan bilgilendirme mesajları tarafımıza iletilecek. Ondan sonra da Nevşehir sokaklarında gezeceğiz. Ben ‘Gemlik’ rengini tercih ettim” şeklinde konuştu.