Bölgesel Amatör lig 6.grupta 2016-2017 sezonunun ilk haftasında sahasında derbi mücadelesinde  Nevşehirspor ile karşılaşacak olan Yozgatspor'da Teknik Direktör Yahya Ünal rakibi adeta mercek altına aldı.

Yozgatspor'da haftasonu oynayacağı Nevşehirspor maçı hazırlıkları hız kesmeden devam ederken Teknik Direktör Yahya Ünal ise yardımcıları ile birlikte rakip Nevşehirspor'u mercek altına aldılar.

Zorlu 90 dakika öncesinde rakibin eksiklerini ve artılarını gözden geçiren deneyimli teknik adam Yahya Ünal rakibi zayıf bölgesinden vurma planları içerisinde olurken rakibin tehlikeli yönlerini ise uygulayacağı taktikle bertaraf etme hedefinde.

Yozgatspor Teknik Direktör Yahya Ünal, yardımcılarıyla birlikte rakip Nevşehirspor'un bugün Ziraat Türkiye Kupasında oynayacağı Boluspor maçını da yakından takip ederek hafta sonu oynanacak olan zorlu derbi öncesinde takımını hazırlaması bekleniyor. 

Yozgatspor 1959 FK - Nevşehirspor GK

Nevşehirspor'un Kupa maçında yedek ağırlıklı olarak çıktığı Boluspor maçında 4-0 lık skorla kupaya veda ederken ligin ilk maçında hafta sonunda karşılaşacağı Yozgatspor deplasman maçı için de hazırlıklarına Bolu da kamp yaparak devam etmesi bekleniyor.

Nevşehirspor Yozgat'a Bolu'dan geçeceği belirtildi.

Tarih : 25.09.2016
Saat:15:00