AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları, 31 Mart Yerel seçimlerinin önemini daha güzel bir şekilde anlatabilmek için sokak sokak gezip gençlerle bir araya geliyor.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, 'Gençlik aşkıyla' Nevşehir sevdamızla seçime hazır olduklarını söyledi. 31 Mart’ta kentte 2800 üniversite öğrencisi gencin oy kullanacağını belirten Yurtbilir, Nevşehirli kardeşimizle birlikte “Gönlüne dokunmadığımız genç kalmayacak” dedi.

31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Gençler, Nevşehir merkez 2000 Evler Mahallesi Üniversite kafeler bölgesinde üniversite öğrencilerini ziyaret edip ikramlarda bulundu. 

"Nevşehir'in her sokağında AK Gençliğin izi var" açıklamasında bulunan Genlik Kolları İl Başkanı Yurtbilir, "Heyecanla, muhabbetle ve hizmet sevdasıyla  Bismillah dedik. Gençlik Aşkıyla" Nevşehir Sevdamızla Samimiyet, muhabbet BURADA! Nevşehir’imizi Türkiye Yüzyılında Gerçek Belediyecilik'le buluşturacak Belediye Başkanımız ve adayımız Dr. Mehmet Savran’nın selamları ile 31 Mart'a mührünü vuracak GENÇLİK ile bir araya geliyoruz !" ifadelerinde bulundu.