Nevşehir'de yaşayan SMA Tip 1 hastası Yusuf eren Gostak bebek için gönüllüleri tarafından doğum gününe özel yardım gecesi düzenledi.

İşte Nevşehir'in Yüz Akları....

Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen geceye Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, BBP İl Başkanı Ramazan Kalkan, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Caner Erdoğan,Sanatçı Serkan Vural, Aksaray Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. Seher Karaman, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar adına Tabipler Odası Başkanı Dr. Emre Çakır, Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal, Nevşehir Berberler Odası Başkanı Yusuf İbiş, TÜRK Kamu-SEN ve TÜRK Sağlık Sen Nevşehir Temsilcisi Turgay Çetin, Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat,  HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu, NERO - Nevşehir Rehberler Odası Özay Onur, Kalaba beldesinden muhtar Mehtap Doygun, İHH Başkanı Baki Öncel, Aksaray'dan hemşehrimiz iş insanları Aziz Aydoğmuş, Özcan Akar, Aydın Dede, Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu, Yönetim Kurulu üyesi Lütfü Pamukcu, İranlı Aile Arvin Taghinezhad ve Shohreh Ebrahimi , Göremeli İş İnsanı Ahmet Soydemir, İş İnsanı Yusuf Ağmaz, İş İnsanı Murat Ulu, Ahmet Ulu, Abdullah Ulu, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilciliği Başkanı Zeki Didinmez, Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Başkanı İhsan Biçkin,  İş İnsanı Özkan Erbaşı, İş İnsanı İsmail Usta, Çorum'dan Nefes Ekibi, Borsa Başkan, Av. Ali Şahin Dirikoç, Sanatçı Levent Sülün, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Gazeteci İbrahim Uysal, Radyo 50 Sahibi Gazeteci Şair Ayşe Paslanmaz, Valilik onaylı Yusuf Eren Kampanyasının gönüllüleri, Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği Başkanı Hasan Çekinir, Muhasebeci Caner İşbilir, Nevşehir Belediyespor taraftarları adına Mustafa Şekerli ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın sunumlarında Nevşehirli SMA Hastası Yusuf Eren Bebek için düzenlenen Gönül Gecesine ayrıca AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, İş İnsanları Galip Tekin, Adnan Mumyakan, Av. Aybüke Mumyakan, Nevşehir Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Nevşehir Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Kayı Bims Ailesi Oğuzhan ve Metin Sertkaya, İsa Kurtçu, Acıgöl Vakıf Müdürü İlknur Değerlier, telefonla bağlanarak bağışta bulundu.

Kampanyanın Gönüllülerinden Ramazan Tavsamaz; "Hepinize çok teşekkür ederim. Bugüne kadar Yusuf Eren oğlumuzun ellerinden tutan, maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese minnettarım. Bugün bizleri kırmayıp buraya gelen herkesin ayaklarına sağlık, teşekkür ederim" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ise "Bu akşam burada toplanmamızın bir amacı var. Bu akşam SMA hastası olan Yusuf Eren evladımızın doğum günü ve bağış gecesi vesile ile burada bulunuyoruz. Bir annenin bir babanın evladını kurtarma umudundan bahsediyoruz en azından bu umuda ortak olmak istiyorum. Biz bu süreçten sorumluyuz. Bu anne babanın ve Yusuf Eren gönüllülerinin umuduna bir şehir olarak ortak olmamız gerektiğine inanıyorum.Bu programı düzenleyen ekibe ve katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Cenabı hak bizleri yarattı her birimiz bazı hastalıklarla imtihan oluyoruz. Derdi veren Allah Dermanı Veren Allah, kardeşlerim dermanı veren Allah diyorum amenna inanıyoruz. Ancak bu dermanın yolu da insanlığın imtihanından geçiyor. Bu yavrumuzun dermanı birazda bizlerin fedakarlığından geçiyor. Şimdi bize düşen bundan sonra bir omuz daha bir katkı daha Yusuf Eren yavrumuzun şifasına hep beraber vesile olalım." dedi.

Konuşurken gözyaşlarını tutamayan Yusuf Eren'in babası Yüksel Gostak'ta açıklamasında; "Öncelikle, bir evladımızın yaşaması için dünden bugüne emeği geçenlere bağışta bulunanlara bağışta bulunanlara ve bu organizasyona emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel hocanın dualarıyla başlayan proğramda konuşmaların ardından kampanyanın bugüne kadar nasıl gelindiği ve destek verenlerle ilgili vtr'si gösterildi.

Nevşehirli değerli sanatçımız Serkan Vural daha sonra Yusuf Eren Bebek için yazdığı türküyü seslendirirken, hastanede tedavi altında bulunan SMA'lı Yusuf Eren'in canlı bağlantıyla katılımlarında doğum günü pastası kesildi.

TVNEV ve FİB Haber ortak yayınında yaklaşık 5 saat süren gecede Yurt dışı bağlantıları ve katılımcılarla bağışta bulunanlar teker teker canlı yayında Yusuf Eren'e nefes olmak için katkılarıyla adeta hayırda yarıştılar.

Detaylar geliyor...

Bağış gecesinde Yusuf Eren'e destekte bulunan güzel yürekli vatandaşlarımızın tam listesi tamamlandığında sizlerle paylaşıcağız...