Hizmet İş Sendikası Aksaray Şube Başkanlığının yetkili olduğu Acıgöl Belediyesi çalışanlarını  ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Yasin Emekli, belediye ve sendika yetkileri katıldı.

İmzaların ardından açıklamada bulunan Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Yasin Emekli; "Hizmet İş Sendikası Aksaray Şube Başkanlığının yetkili olduğu Acıgöl Belediyesi ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı. Sözleşmemizde emeği geçen baştan Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş'a ve belediye yetkililerine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmemizin belediyemize, üyelerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'da yaptığı açıklamasında; "Belediyemizde Hizmet-İş sendikasına üye işçilerimiz için Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında 1 yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalanmıştır. Acıgöl ilçemizde kaliteli hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma Toplu İş Sözleşmesi hayırlı olsun." dedi.