2024 Haberleri

2024 haberleri ve güncel 2024 gelişmeleri, 2024 ile ilgili tüm video, 2024 fotoğrafları ve 2024 haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında demokrasi şehitleri anısına 'Sancak koşusu' düzenlendi.

Genel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle yapılacak anma etkinlikleri, Nevşehir Valiliğince hazırlanan programla belirlendi.

Eğitim

Nevşehir Valisi Ali fidan, Liselere Giriş Sistemi (LGS) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan öğrencileri makamında ağırladı.

Eğitim

2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sonuçları açıklandı.

Ekonomi

Nevşehir ​İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, hasatla birlikte 2024 yılı İlimiz genelinde biçerdöver kontrollerinin sürdürüldüğünü bildirdi.

Nevşehir

DHMİ Genel Müdürlüğü, Kapadokya Havalimanı olarak 2024 yılı Mayıs ayı dönemine ait havayolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Genel

Bugün 21 Haziran ve 2024 Yılı içerisinde En Uzun Gündüz Bugün! Peki 21 Haziran Yaz Gündönümü Nedir? İşte en uzun...

Yaşam

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Nevşehir ve ilçelerinde Kurban Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Nevşehir

Nevşehir İl merkezinde Kurban bayramı dolayısıyla nöbetçi olarak hizmet verecek fırınlar belli oldu.

Genel

Hakimler ve Savcılar Kurulu, 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararname ile Nevşehir’e yeni hakim ve savcı atamaları...

Yaşam

Nevşehir'de Kurban Bayramı nedeniyle, resmi bayramlaşma töreni (15 Haziran 2024 Cumartesi) arefe günü yapılacak.

Genel

Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle ilimiz Nevşehir'de kurban kesim alanları belirlendi. İşte Nevşehir'de kurban kesim alanları;

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu