Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, “Biz bu şehrin sevdalılarıyız. Bizim lafımız havada kalmaz” mesajı dikkat çekti. 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir’de en güçlü parti ve isim konumunda ki MHP adayı Adnan Doğu, yaklaşık 60 gündür sahalarda dur durak bilmeden çalışıyor. Güçlü ekibi ile göz dolduran Doğu, sürekli halk ile istişareler yapıp şehrin yararına olacak projeleri ön plana çıkartmaya çalışıyor. Üstüne üstelik te bu projeleri kazandığı takdirde tek tek hayata geçireceğinin sözünü veriyor. 
Bu konuda Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de Nevşehir’e özen gösterdiği, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’a ve Aday Adnan Doğu’ya “Nevşehir için halk ne istiyorsa hayata geçireceğiz” sözünü verdiği öğrenildi. 
Bu destek sonrası şimdi sıra halkın desteğinde. 

DOĞU’DAN ÇOK ÖZEL SÖZLER…!
“Biz lafla değil, icraatla bu şehri yöneteceğiz” diyen MHP adayı Adnan Doğu, “60 günlük süreçte bu şehrin faydasına olacak 60 projemizi açıkladık. Bu projelerimiz de Genel Merkez’de bizzat Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile istişareler yaparak halka duyurduk. Bizim lafımız asla ve asla havada kalmaz. Biz bu şehre sevdalı bireyler olarak, bu şehrin gelişmesinin canla başla istiyoruz. Ben ve ailem bu şehirde ömrümüzü geçirdik. Bu şehri hiçbir zaman yalnız bırakıp başka illere gitmedik. Bizler rızkımızı, nasibimizi hep bu şehirde aradık ve bu şehirde de aramaya devam edeceğiz. Bu yüzden Nevşehir bizim vazgeçilmezimizi. Nevşehir’e hizmet etmek bizim için önemli.” dedi.