Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu Haberleri

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu haberleri ve güncel Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu gelişmeleri, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu ile ilgili tüm video, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu fotoğrafları ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, seçim öncesinde son çağrısını yaptı.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, 3 bin kişinin katıldığı iftarda yaptığı konuşma ile ülkücüleri ayaklandırdı.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, “Biz bu şehrin sevdalılarıyız. Bizim lafımız havada kalmaz” mesajı dikkat...

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, sokak hayvanları için hazırladığı projesini açıkladı.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu “Engelsiz Şehir” projesini açıkladı.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu anne ve babaları sevindirecek kreş projesini açıkladı. 

Siyaset

Nevşehir’de yaşayan asgari ücretli ve emeklilere müjdeli haber MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu’dan geldi. 

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, lale sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Nevşehir'de Bugün

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı Ziyaret Etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu