AK Parti Derinkuyu teşkilatının 31 Mart 2024 seçimlerinde vatandaşlara daha fazla ulaşabilmek için Derinkuyu merkezde bulunan seçim ofisi coşkulu bir kalabalıkla açıldı.

Derinkuyu Millet kütüphanesi karşısında açılışı gerçekleştirilen seçim ofisinin açılışına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Fatih Bedel, AK Parti Derinkuyu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bülent Aksoy,  ilçe ve belde teşkilatının yanı sıra Derinkuyulu çok sayıda vatandaş da katıldı.

Duaların okunmasıyla başlayan AK Parti Derinkuyu seçim ofisi açılış programı protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Türkiye Yüzyılında Gerçek Belediyecilik' mottosuyla 2024-2029 dönemi için seçimlere girecek olan AK Parti Derinkuyu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bülent Aksoy, “Öncelikle katılımları için Değerli Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Özgün'e, Sayın Emre Çalışkan'a, İlçe Başkanımız Sayın Fatih Bedel'e ve sevdalısı ve her daim emrinde olduğum Derinkuyulu hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Vatandaşların coşkulu tezahüratları ile büyük destek verdiği Derinkuyu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bülent Aksoy, "Hizmet ve yatırımlarla dolu dolu geçen 5 yıllık dönemin ardından, yeni dönem için hazırladığımız projelerimizle halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda hepinizin dualarını ve desteklerini bekliyorum. Derinkuyu halkımız herşeyin en güzeline layık dedi." dedi.

Aksoy; " Seçim ofisimizin açılışının, devam eden seçim sürecinde hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, katılımlarından dolayı Saygıdeğer Milletvekillerimize ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Çalışkan: "Derinkuyu kararını vermiş"

Seçim ofisi açılışına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Seçim ofisimizin açılışı için Milletvekilimiz Süleyman Özgün ile Derinkuyu’ya geldik. Hava soğuk ama Derinkuyulu hemşehrilerimizin gönlü sıcak Derinkuyu kararını vermiş, AK Partimiz ve Derinkuyu Belediye Başkanımız ve Adayımız  ile yola devam diyor Derinkuyu halkımıza yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Özgün: "Derinkuyu'da yapılacak daha çok iş var!"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'de; "Milletvekilimiz Emre Çalışkan, İl ve ilçe teşkilatımızın değerli üyeleri ile Derinkuyu Belediye Başkanımız ve Adayımız Bülent Aksoy beyefendinin seçim ofisi açılışına katılım sağladık. İlçemize değer katacak projeleri hayata geçirmek, milletimize daha iyi hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz." dedi.