AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, istişare toplantısı için geldiği Nevşehir'de parti mensupları ile bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde il teşkilatları ile istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Nevşehir'de partililerle mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Başkanı Ali Kemikkıran, merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatı, il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe ve belde Belediye başkanları, parti kademesinde görev alan partililer karşıladı.

Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, yaklaşan yerel seçimlere değindi.

Parti mensuplarıyla istişarelerde bulunan Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, ülke olarak yerel seçimlere hazırlıkların başladığını da ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandermir'i ve beraberindeki heyeti AK Parti İl Başkanlığımızda, İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve teşkilatımızla birlikte misafir ederek, istişare toplantımızı gerçekleştirip, bütün teşkilatımızın katılımıyla il danışma toplantımızı yaptık. Nevşehir’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

İl Başkanı Ali Kemikkıran; "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn.Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcımız Metin Bulut, MKYK üyemiz Erdoğan Özegen, Bölge Koordinatörümüz Melek Şimşek ile üç kademe il yönetim kurulu üyelerimiz ve üç kademe ilçe başkanlarımız ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Siyasi birikimleriyle önemli katkılar sağlayan Sayın Başkanımız ve yardımcılarına teşekkür ederim. İlimizdeki seçimlerde büyük başarı elde etmek için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.