Nevşehir'de Haberleri

Nevşehir'de haberleri ve güncel Nevşehir'de gelişmeleri, Nevşehir'de ile ilgili tüm video, Nevşehir'de fotoğrafları ve Nevşehir'de haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde İnşa Edilen KİPTAŞ Mihmandar Projesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımında düzenlenen törenle teslim edildi.

Genel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle yapılacak anma etkinlikleri, Nevşehir Valiliğince hazırlanan programla belirlendi.

Yaşam

Nevşehir'de geçtiğimiz yıl meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden merhum Hafız Melih Bahşi için anma programı düzenlenecek

Sağlık

Nevşehir'de 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü etkinlikleri düzenlendi.

Nevşehir

Pakistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sahir Shamshad Mirza, beraberindeki heyet ile birlikte geldiği Nevşehir'de, Kapadokya'yı gezdi.

Eğitim

Nevşehir'de "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin kapanış programı Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Turizm

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 28 Mayıs 2024 Salı (bugün) Nevşehir'e geliyor. İşte Bakan Ersoy'un Nevşehir, programı:

Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bugün saat: 17.30 da Nevşehir'e gelecek. Dervişoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile görüşecek.

Siyaset

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivil Havacılık Genel Müdürü (SHGM) Prof. Dr. Kemal Yüksek, ve beraberindeki heyet Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti.

Spor

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan WTT FEEDER MÜSABAKALARI 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Nevşehir'de yapılacak.

Eğitim

Nevşehir'de eğitimin kalitesini her yönüyle artırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, "Maarif50" çatı projesi başlatıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu