Nevşehir'de Haberleri

Nevşehir'de haberleri ve güncel Nevşehir'de gelişmeleri, Nevşehir'de ile ilgili tüm video, Nevşehir'de fotoğrafları ve Nevşehir'de haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Nevşehir'de eğitimin kalitesini her yönüyle artırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, "Maarif50" çatı projesi başlatıldı.

Siyaset

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya...

Eğitim

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) tarafindan Turkiye genelinde gerçekleştirilen 'İl Eğitim Şûrâsı' programları ilimiz Nevsehir'de de gerçekleştiriliyor.

Sağlık

Nevşehir'de keme mantarı (Domalan Mantarı) mevsimi başladı. Peki, Nevşehir'in mucizevi lezzeti kemenin faydaları nelerdir? İşte detaylar haberimizde..

Genel

Türk Tarih Kurumu Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında yayınlarını %40 indirimle Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde kitapseverlerle buluşturuyor.

Çevre

Nevşehir Gazi Ortaokulunda idareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Nevruz Bayramı kutlandı.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, "Yeni dönemde altyapı yatırımları için 900 Milyon Liralık yeni yatırımı hayata...

Asayiş

Nevşehir'de narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çeşitli faaliyetlerde toplam 115 kişi bilgilendirildi.

Yaşam

Nevşehir'de 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma Programında Gençler, Sabah Namazında Buluşuyor.

Spor

Nevşehir'de Cevher Dudayev Mh.-Çat yolu Nar kasabasında yeni hizmete giren Powerfit Sport Center tesislerinde kayıtlar başladı.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Aralık ayı itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayıları açıklandı.

Eğitim

Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi öğrencileri, topladıkları harçlıklarını, Gazze’ye gönderilmek üzere Türk Kızılay’ı Nevşehir şubesine teslim etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu