AK Parti Ürgüp  Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız gençlerle buluştu. Yıldız, “Genç kardeşlerimizle Ürgüp’e dair hedeflerimizi bu ilçeye kattığımız ve katacağımız değerleri konuştuk” dedi.

Gençlerle Gençlik Buluşmasında bir araya gelen AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da her fırsatta dile getirdiği üzere; her zaman emaneti teslim edeceğimiz yol arkadaşları olarak gördüğümüz genç kardeşlerimizle Ürgüp’e dair hedeflerimizi bu güzide ilçeye 10 yılda kattığımız ve gelecekte katacağımız değerleri konuştuk” dedi.

AK Parti Ürgüp  Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız , toplumun her kesiminden vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. AK Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ isimli organizasyona konuk olan Fahri Yıldız’a, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, Gençlik Kolları Başkanı İhsan Yemenici, Belediye Meclis Üye Adayları ve parti teşkilatı eşlik etti.


Oldukça kalabalık ve keyifli bir sohbet ortamında geçen Gençlik Buluşması hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.