31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden BBP Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Mustafa Batmaz, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ramazan ayında hazırladıkları yemeklerle birlikte Gönül Sofrasına misafir olarak iftarını yapan Batmaz, Teravih namazı sonrası ise cami cemaati ile hasbihal edilip esnaf ve kahvehane ziyareti gerçekleştiriliyor.

Nevşehir halkından Batmaz'a büyük teveccüh

“Yaşım genç ama siyasi tecrübem var” diyen BBP Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Mustafa Batmaz; " İGM’de vatandaşımızın sesi olacağım" dedi.

Nevşehir merkez, merkeze bağlı köy ve beldelerde 230 bin civarı seçmen bulunduğunu kaydeden Batmaz,  İşimden dolayı sürekli halkla iç içeyim. Esnaf olduğum için hem merkezden hem de kırsaldan çok fazla gelen vatandaşımız var. Nevşehir için gecemi gündüzüme katacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Gencim, enerjiğim. Seçildiğim takdirde güzel işlere imza atacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu seçim sonucunda BBP’nin Nevşehir İGMde ilk kez bir üyesi olacağını düşünüyorum. Nevşehir' il genelinde çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyoruz gezilerimizde vatandaşlarımız bizi destekleyeceklerini söylüyorlar. Şahsıma ve Partimize büyük bir teveccüh var” diye konuştu.