Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, TOBB’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye - Azerbaycan İş Forumu’nu katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  ile DEİK işbirliğinde düzenlenen Türkiye – Azerbaycan İş Forumu Ankara’da TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Cumhuriyeti Başbakanı Ali Esedov, DEİK Başkan Yardımcısı Erdal Eren, AZPROMO Başkanı Yusif Abdullayev, KOBİA Yönetim Kurulu Başkanı Orxan Mammadov ve iş insanları katıldı.

TOBB’da düzenlenen Türkiye – Azerbaycan İş Forumu’nda iki ülke arasındaki ticareti artırmak için neler yapılabileceği masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Cumhuriyeti Başbakanı Ali Esedov ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ikili ekonomik ilişkileri güçlendirmek için kararlılık mesajı verdiler.​

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Karabağ’ın azatlık zaferiyle Kafkaslar'da kanayan bir yara kapanmış, bölgede kalıcı barış ve huzur için büyük bir fırsat doğmuştur. Azerbaycanlı kardeşlerimizle birlikte bölgenin gelişmesi, bölgede huzurun kökleşmesi için üzerimize düşenleri yapmaya hazırız” dedi.