Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Savran, “Nevşehir Belediye Meclisi çatısı altında, birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza güzel hizmetler için önemli kararlar aldık. Tüm meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 2019-2024 döneminde Nevşehir Belediye Meclisinde görev yapan AK Parti, MHP’li ve bağımsız meclis üyeleri ile bir araya geldi. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende meclis üyeleri ile bir süre sohbet eden Savran, “Esas olan, eser bırakmaktır, milletin sıkıntısını giderip, taleplerini karşılamaktır. Bizim şiarımız her zaman bu oldu. Allah'ım hepimizin yolunu açık etsin.” diye konuştu.

Görev süresi boyunca belediye meclisindeki tüm üyelerle uyum içinde çalıştıklarını ve birçok kararı oy birliği ile alarak Nevşehir’e hizmet etme gayretinde olduklarını ifade eden Savran, “Meclisimizde hep birlikte şehrimize hizmet ettik. Bu şehre daha güzel hizmet verme noktasında bir araya gelerek, birlik-beraberlik ve uyum içerisinde çalıştık. Şehrimiz için alınan kararlarda emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Savran, tüm meclis üyelerine katkılarından hediye takdiminde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.