Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Nevşehir'de Hipotez Kurs, üniversite sınavına hazırlık kursu kayıtları başladığından beri büyük bir talep görüyor.

Genel

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresinde yaptığı konuşması Cuma namazı çıkışı Nevşehir'de protesto edildi.

Turizm

Uluslararası Hike & Fly Anatolia yamaç paraşütü yarışması Türkiye'de ilk kez Kapadokya’nın başkenti Nevşehir'de başlıyor.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan ve Kozaklı Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediyesi'nin altyapı yenileme çalışmalarından dolayı, Yeni Mahalle ve Emek Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacak.

Turizm

Romanya Fahri Konsolosu Mehmet Dinler ve Moldova Fahri Konsolosluğuna atanan Uğurhan Şaşmaz Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı makamında ziyaret etti.

Magazin

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp'in çekimleri Kapadokya’da başladı!

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle FİB Haber.Com İnternet gazetesini...

Genel

Nevşehir'de sıkça gördüğünüz ve kimsenin aldırış etmediği Sığır kuyruğu bitkisinin mucizevi faydalarını özellikle sigara içenler, mutlaka okuyun!

Eğitim

Nevşehir'de Hipotez Kurs, bu yıl yapılan üniversite sınavında önemli başarılar elde eden birçok öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

Yerel

27-28 Temmuz 2024 tarihinde Aksaray ve Nevşehir illerinde AHİKA Ajansı tarafından Hike and Fly Anatolia Yamaç paraşütü yarışması gerçekleştirilecek.

Yerel

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’nde, turist rehberlerine yönelik olarak ‘Türk İşaret Dili Kursu’ açılacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu