AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Azerbaycan ofisini ziyaret etti

Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Azerbaycan'a gözlemci milletvekili olarak katılım gösteren AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "MÜSiAD Azerbaycan Şubesini Çorum Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya ve Bingöl Milletvekilimiz Zeki Korkutata ile ziyaret ettik. İdare Heyeti Başkanı Reşad Cabirli ve Nevşehirli hemşehrimiz Hüseyin Yapar'a nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi. 

MÜSİAD Azerbaycan Yönetim Kurulu Başkanı Rashad Jabirli, Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin ve karşılıklı yatırım hedeflerinin artırılması yönünde olduğunu kaydetti. 

 Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen toplantıda Nevşehirli yatırımcıların Azerbaycan'a ziyaretlerinin arttırılması konusu görüşüldü.

Bunun Türkiye ile Azerbaycan arasındaki işbirliğinin daha da güçlenmesine ve ticaret cirosunun artmasına katkı sağlayacağı kaydedildi.

Öte yandan Milletvekili Çalışkan ile memleket hasreti gideren MÜSİAD Azerbaycan Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Yapar; "Nevşehir Milletvekili hemşehrimiz Sayın Emre Çalışkan, Beyle Azerbaycan da sohbet etme imkanı bulduk. Nevşehir, Türkiye ve Türk dünyası üzerine güzel bir muhabbet oldu. Bize bu fırsatı verdiği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.