Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gazeteciler ile kahvaltı programında buluştu.

Kahvaltı etkinliğine CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Altıntaş, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, CHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bilgin ve gazeteciler katıldı.

CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başarı dileklerini iletti. Yumuş; "Bugün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sizler birlikte olmak istedik. Gazeteciler özgür olmalı. Bir hukukçu olarakta belirtmek isterim anayasayla da korunan haklarınız yok. Sizleri koruyacak bir örgütünüz olmalı. İnşallah önümüzdeki günlerde bir örgüt çatısı altında toplanabilirsiniz” dedi.

CHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bilgin'de yaptığı konuşmasında 40 yıldır Nevşehir'de yaşayan biri olarak maalesef şimdiye kadar Merhum Seyit Bilge'den sonraki dönemde şehrimizin sorunları hiç değişmedi hep günlük günü kurtaran çalışmalarla bugünlere gelindi. Şunu çok iyi biliryorum ki, bu şehrin sorunlarını kendisine dert edinen siz gazetecilerimiz dışında Nevşehir'in geleceğini düşünende sorunlarına çözüm üretecek projelerde yok. Bu şehrin bir ferdi olarak buna çok üzüldüğüm için bu sorunların çözümü için "ben varım" diyerek aday oldum. Bu vesile ile hepinizin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor iyi çalışmalar diliyorum" dedi.